Menu

Herkuttele thairuoalla!

Tervetuloa ruokailemaan rentoon thairavintolaamme. Tarjolla on Onzon Bangkok -menu, josta löydät mm. tuoksuvat curryt, wokit, nuudelit, sekä tietenkin thaimaalaiset alkuruoat: teemmme itse asiakkaidemme rakastamat, herkullisen alkupalamenun isot keväkääryleet. Älä unohda jälkiruokia. Listan lisäksi tarjolla on Valion jäätelötuutteja ja -tikkuja, myös mukaan napattavaksi.

Lounas on tarjolla joka arkipäivä. Tarjoilemme buffetpöydästä päivittäin vaihtuvan lounaan.

Ruokien kanssa voit nauttia virvoitusjuomia sekä jääkylmää olutta, siideriä tai lonkeroa. Suosittelemme kokeilemaan esimerkiksi thaimaalaista lager-olutta Singhaa.

Vegaanit ja erikoisruokavaliot

Meille on kunnia-asia palvella myös erikoisruokavaliota noudattavia herkuttelijoita. Tarjolla on monia vegaanisia, laktoosittomia ja gluteenittomia annoksia. Muista mainita toiveesi tilauksen yhteydessä.

Muista myös Take Away. Kaikki annoksemme, myös oluet ja muut juomat, saat mukaan. Soita ja tilaa ennakkoon, gsm 044 238 8461.

PS. Keittiömme sulkeutuu puoli tuntia ennen ravintolan kiinnimenoa. Tarkista tilatessasi: satunnaisesti hiljaisina aikoina pystymme palvelemaan joustavasti.